Kantoorruimtes

Huur grote, moderne kantoorruimte in WTC Rotterdam. Bij ons heb je 24/7 toegang, mooi uitzicht en we bieden uitgebreide faciliteiten & services.

Wanneer je Rotterdamse kantoorruimte echt goed moet zijn…

Zit je goed bij WTC Rotterdam! We bieden moderne kantoren en kantoorunits aan van 85 m² tot 2.400 m² in een bruisende, internationale omgeving. Werk in een monumentale ruimte of een huur juist een gerenoveerd kantoor met uitzicht op de Maas, de haven of de stad. WTC Rotterdam verhuurt aan bedrijven uit verschillende branches en we bieden je een breed scala aan services aan. Maak gebruik van onze vergaderruimtes, ga binnenkort sporten bij onze inhouse city gym, geniet van onze horeca, kijk kunst in onze Art Gallery en winkel aan de Coolsingel of de Meent.

  • Een schitterend uitzicht
  • Uitgebreide faciliteiten en services
  • Voldoende parkeerruimte in onze twee garages
Ik geef je graag een uitgebreide bezichtiging door WTC Rotterdam
Eveline Steenbergen Managing Director
Eveline Steenbergen

ontdek het WTC-gebouw

Filteren

Filter op uw wensen

WTC Zuid
  • WTC Zuid
  • WTC West
  • WTC Oost
  • WTC Noord

Onze huurders aan het woord

Afbeelding
Fakton
“Onze oprichter, Wim Rust, uitvinder van de Spaarhypotheek, woonde en werkte altijd al in Rotterdam. De Rotterdamse mentaliteit past dan ook erg goed bij Fakton. We houden ervan om de mouwen op te stropen, we gaan voor een resultaatgerichte werkwijze. Het is een houding die we bij WTC Rotterdam veel tegenkomen en dus past deze plek bij ons. Bovendien zien we vanaf de 22e verdieping letterlijk hoe het vastgoed zich ontwikkelt. De mooie uitstraling en dynamiek van WTC Rotterdam, maken het plaatje compleet.”  
Author
Jimmy Kools Partner Fakton & CFO Consultancy

Daarom kies je voor WTC Rotterdam

59
Events per jaar
130
Internationale business
750.000
Ondernemers wereldwijd
330
WTC-locaties wereldwijd

Plan een bezichtiging